Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg (2024)

Express verzendenHeijtec 32023-05-22T11:45:33+02:00

Uw zending is binnen 30 minuten onderweg!

Vraag direct een offerte aan!

Kwaliteit wint altijd!

Wij garanderen dat de zending op tijd wordt geleverd, op de beste wijze voor een voordelige prijs.

24/7 persoonlijk contact

Wat de klant vraagt voeren wij uit, van een klein pakket tot een volle lading. Bij SGV zeggen wij nooit nee!

Track & Trace systeem

Wij beschikken over een Track & Trace systeem. Via de mail kunt u uw zending volgen.

Gratis verzekerd

Als uw zending verstuurd wordt verzekeren wij deze gratis tot 450 euro.

Express levering met SGV Transport

Wilt u uw zending zo spoedig mogelijk versturen binnen en/of buiten Nederland? Kies dan voor SGV Transport om uw goederen/pakket express te verzenden. Express verzenden betekend dat wij gebruik maken van ons eigen netwerk om uw bestelling te bezorgen. Hierdoor bent u ervan verzekert dat uw pakket op tijd wordt bezorgd. Daarnaast halen wij uw pakket thuis of op kantoor op. Snelheid en korte levertijden staan bij Express zendingen boven aan.

Wekelijks verzenden wij honderden express zendingen, dus wij verzenden ook graag uw express pakket voor een eerlijk tarief. Het enige wat u moet doen is het doorgeven van het gewicht, de afmetingen en de eindbestemming en de rest wordt voor u geregeld. Onze koerier zorgt ervoor dat uw levering op een snelle en veilige manier van A naar B komt.

0+

Zendingen per maand

0+

Koeriers

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Express verzenden binnen Nederland

Met zakelijk express verzenden van SGV Transport bent u ervan verzekert dat uw pakket op de juiste tijd op de juiste eindbestemming komt. Express verzending houdt in dat de zending snel en veilig per koeriersdienst wordt verstuurd. Het pakket(je) wordt bij u thuis of op het werk opgehaald en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk op bestemming komt. Hiervoor maken wij gebruik van ons eigen netwerk. Uw pakket binnen 30 minuten onderweg door heel Nederland? Neem dan direct contact op met onze express koeriersdienst.

+31 (0)6 48 68 49 79

Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg (1)

Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg (2)

Express verzenden naar het buitenland

Bent u van plan om uw zending met spoed te verzenden naar het buitenland? Dat kan heel makkelijk en eenvoudig geregeld worden bij SGV Transport. Wij halen uw zending op en zorgen dat deze Express wordt verstuurd naar het buitenland. Met ons wereldwijde netwerk kunnen wij de snelste en meest betrouwbare levertijden bieden. Met express verzenden bent u verzekerd van een snelle internationale zending op dezelfde dag. Wij zorgen dat uw express zending op tijd en zorgvuldig wordt vervoerd tegen gunstige tarieven. Waar wacht u nog op? Wij gaan direct voor u aan de slag!

Direct offerte aanvragen

Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg (3)

Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg (4)

Landelijk al meer dan

120+

Koeriers!

Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg (5)

SGV Transport staat voor kwaliteit,
want kwaliteit wint altijd!

SGV Transport is dé partner als u goederen wilt versturen. Kwaliteit speelt bij ons een grote rol, want kwaliteit wint altijd. Wij vervoeren goederen in alle soorten en maten. SGV Transport biedt verschillende diensten voor de verschillende goederen die u wilt vervoeren. Bij SGV Transport wordt uw zending zorgvuldig en snel verstuurt en dit allemaal voor een voordelige prijs. Daarom kiest u voor SGV Transport !

Waarom SGV Transport als uw express koerier?

Een snelle levering door heel het land

Een verzekerde levering op alle pakketten oplopend tot €450,-

Ruime verzendmogelijkheden door verschillende bestelbussen en bakwagens

De mogelijkheid zakelijk en particulier te verzenden

Transparante kostenopbouw, geen voorrijkosten

Express post

Heeft u zakelijke pakketten of zakelijke post die met spoed bezorgd moet worden? Dan bent u bij SGV Transport op het juiste adres. Wij beschikken over een toegewijd team van verzendexperts die gedurende het hele proces met klanten samenwerken en ervoor zorgen dat de zending wordt afgeleverd op tijd en op de juiste bestemming. Wij bieden flexibele collectie: u bepaalt wanneer wij het pakket bij u thuis of op kantoor komen halen. Daarnaast zijn onze zendingen traceerbaar zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending.

Express post buitenland

SGV Transport is één van de toonaangevende transportbedrijven in Nederland. Wij bieden internationale express post verzending. Wij zetten ons in voor betrouwbare, efficiënte en veilige verzendoplossingen met levertijden die zelfs aan de meest veeleisende eisen voldoen. Ons ervaren team van professionele koeriers is zeer deskundig als het gaat om internationale regelgeving en douane-eisen, zodat je pakketten veilig en op tijd aankomen in het land van bestemming. Met behulp van onze geavanceerde technologie en toegewijd personeel kunnen we 100% klanttevredenheid garanderen. Uw pakket ook direct versturen naar het buitenland? Bel ons!

+31 (0)6 48 68 49 79

Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg (6)

Ervaringen met SGV Transport

Wij hebben SGV ingehuurd voor onze distributie ritten en er rijden dagelijks 3 vaste wagens bij ons.

Wij ervaren de samenwerking altijd als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen, chauffeurs zijn netjes op tijd en mocht er een keer iets niet zo soepel lopen is Dalil altijd bereikbaar om het op te lossen.

De communicatie is goed en professioneel, maar ook met ruimte voor een persoonlijke noot, waardoor je elkaar op ‘moeilijke’ punten beter begrijpt en meer begrip hebt voor elkaar en de situatie.

Bijvoorbeeld op een extreem drukke dag/week waarin een extra auto nodig is of juist het verzoek vanuit de chauffeur om op tijd thuis te zijn. Door goed in contact te zijn, kom je samen veel verder en heeft iedereen plezier in zijn werk.

Kortom, een aanrader om mee samen te werken.

⭐⭐⭐⭐⭐

BMD Transportservice B.V.

Bij SGV staan ze altijd klaar om de koppen bij elkaar te gooien wanneer we ergens een spoedje hebben. Altijd aangenaam samenwerken met mensen die erg communicatief sterk zijn en vol positieve energie zitten. In transport is dit erg belangrijk om plotse problemen zo snel mogelijk de kop in te drukken en wanneer iets niet loopt zoals het hoort toch vol energie een andere oplossing te vinden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ontruck

Top bedrijf, op zondag 12.00 uur kwam ik erachter dat er een document binnen 12 uur in Frankrijk moest zijn, via de chat contact gelegd, binnen 2 uur opgehaald en 7 uur later afgeleverd. Steeds contact via whatsapp, alle garanties waargemaakt en dat voor een zeer redelijke prijs!

⭐⭐⭐⭐⭐

N. Dams

Snelle en nette service. En goede communicatie.

⭐⭐⭐⭐⭐

Terrascan B.V. Lijnden

Waar kunnen wij u nog meer bij helpen?

Naast een Express zending, zijn we nog meer diensten die u bij ons kunt afnemen. Zo verzorgen wij graag uw cadeau, een pallet maar kunnen wij uw pakketten ook aangetekend versturen. SGV Transport biedt een snelle en veilige dienst waarmee uw zending op tijd op het juiste adres aankomt. Ons personeel staat altijd klaar om hulp te bieden en advies te geven wanneer dat nodig is. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Cadeau bezorgen

Wij gaan zorgvuldig om met het bezorgen van uw cadeau.

Meer informatie

Pallet vervoeren

Met ons wagenpark kunnen wij 1 tot 17 pallets vervoeren.

Meer informatie

Aangetekend versturen

Extra zekerheid door uw pakket aangetekend te versturen. Wij doen het voor u!

Meer informatie

Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg (2024)

FAQs

Express verzenden – Binnen 30 minuten onderweg? ›

Het pakket(je) wordt bij u thuis of op het werk opgehaald en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk op bestemming komt. Hiervoor maken wij gebruik van ons eigen netwerk. Uw pakket binnen 30 minuten onderweg door heel Nederland? Neem dan direct contact op met onze express koeriersdienst.

Hoe lang duurt een express zending? ›

Wereldwijde Express zendingen:

Voor wereldwijde verzenders garandeert onze snelste service bezorging naar zakencentra op belangrijke wereldwijde bestemmingen binnen 2-5 werkdagen vóór 12.00 uur.

Wat is een express post? ›

Wat is dan precies Express? Express is een synoniem voor snelle levering per koeriersdienst. Een koeriersdienst als bijvoorbeeld DHL, FedEx en TNT maakt gebruik van een eigen netwerk. In dit geval wordt jouw pakketje met bestemming Amerika bij je thuis of op jouw werk opgehaald door de koerier.

Wat kost een express levering? ›

Verzendkosten binnen Nederland
Zonet/m 2 kg30 kg
Nederland, vóór 10 uur€ 30,95€ 43,95
Nederland, vóór 12 uur€ 25,45€ 37,75

Wat is een express pakket? ›

Wat is een express levering? Een express levering is een snelle verzenddienst die wordt aangeboden door koeriersbedrijven, zoals DHL, DPD, TNT en FedEx. Met een express levering worden pakketten of documenten vaak binnen 24 uur, 48 uur of 72 uur geleverd, afhankelijk van de bestemming en de beschikbare opties.

Hoe snel is UPS express? ›

1 werkdag, levering halverwege de ochtend

Voor urgente zendingen bieden we levering op de volgende dag vóór 10.30 uur of 12.00 uur met UPS Express.

Hoe lang duurt US Express-verzending? ›

Garantie van de volgende tot 2 dagen 1 en vaste prijzen

De Priority Mail Express ®- service biedt bezorgservice op de volgende dag tot 2 dagen vóór 18.00 uur met een geld-terug-garantie 1 . U krijgt elke dag, het hele jaar door, concurrerende prijzen en een snelle levering, met beperkte uitzonderingen, naar de meeste Amerikaanse adressen en postbussen 3 .

Hoe snel is DHL Express? ›

DHL Producten DHL Express 12:00

Al je zendingen worden de volgende werkdag vóór 12:00 uur 's middags geleverd in Europa. In de rest van de wereld zijn je zendingen overmorgen, of na meerdere dagen voor de middag bezorgd. DHL Express heeft de meest uitgebreide dekking voor aflevering vóór de middag, waar ook ter wereld.

Hoe snel is FedEx? ›

Uitgebreid - Wij bieden levering aan elk adres in de 48 aaneengesloten Amerikaanse staten binnen 1 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de afstand tot de bestemming (levering in Alaska en Hawaï in 3 tot 7 werkdagen).

Wat is de snelste verzendmethode? ›

Wat is de snelste optie voor nachtelijke verzending? De snelste optie voor nachtelijke bezorging is FedEx First Overnight . In de meeste gebieden kunt u uw pakket of envelop de volgende werkdag om 08.00 uur verwachten.

Is er een verschil tussen DHL en DHL Express? ›

Wat is het verschil tussen DHL en DHL Express? DHL is een internationaal vervoerder en DHL Express is een van de divisies van DHL. Het onderdeel DHL Express biedt internationale en nationale express zendingen voor pakketten en documenten voor particuliere en zakelijke klanten.

Hoe lang duurt levering met UPS? ›

We komen naar u toe om uw pakketten op te halen en te bezorgen bij de deur van uw klant, waar dan ook in Nederland. Als uw zending niet tijdsgevoelig is, kunt u kiezen voor onze standaardservice die in de meeste postcodes in Nederland één werkdag in beslag neemt.

Wat kost UPS express? ›

PakketgroottePrijzen voor Nederland
PakketgrootteKlein L x B x H = max. 25.000 cm3Prijzen voor Nederland€ 8,08 excl. btw.
PakketgrootteMiddelgroot L x B x H = max. 50.000 cm3Prijzen voor Nederland€ 8,38 excl. btw.
PakketgrootteGroot L x B x H = max. 75.000 cm3Prijzen voor Nederland€ 10,46 excl. btw.
2 more rows

Hoe lang duurt de bezorging van Express? ›

Expressverzending is een algemene term voor zendingen die een snellere levering vereisen (doorgaans binnen 2 dagen of minder ) dan wat kan worden verwacht met standaard (grond)service.

Hoe lang duurt de exprespost? ›

Express – De levertijd bedraagt ​​ongeveer 1-2 werkdagen (langer indien buiten het grootstedelijk gebied).

Hoe lang duurt DHL Express levering? ›

DHL Producten DHL Express 12:00

Al je zendingen worden de volgende werkdag vóór 12:00 uur 's middags geleverd in Europa. In de rest van de wereld zijn je zendingen overmorgen, of na meerdere dagen voor de middag bezorgd. DHL Express heeft de meest uitgebreide dekking voor aflevering vóór de middag, waar ook ter wereld.

Wat is 2 dagen expresverzending? ›

Met FedEx 2-daagse verzending worden uw pakketten binnen 2 werkdagen in de Verenigde Staten afgeleverd . Afhankelijk van de urgentie van uw zending kunt u kiezen uit twee bezorgopties. FedEx 2Day ® AM biedt ochtendlevering op de tweede werkdag. FedEx 2Day ® biedt levering vóór het einde van de tweede werkdag.

Top Articles
Hotel Calypso Beach (Faliraki): Alle Infos zum Hotel
Hotel Hotel Calypso Beach in Faliraki günstig buchen bei TUI.com
Walgreens Harry Edgemoor
Mate Me If You May Sapir Englard Pdf
Die Windows GDI+ (Teil 1)
What Auto Parts Stores Are Open
THE 10 BEST River Retreats for 2024/2025
Turbocharged Cars
6th gen chevy camaro forumCamaro ZL1 Z28 SS LT Camaro forums, news, blog, reviews, wallpapers, pricing – Camaro5.com
Kiddle Encyclopedia
Weepinbell Gen 3 Learnset
Earl David Worden Military Service
Robert Deshawn Swonger Net Worth
Nearest Walgreens Or Cvs Near Me
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
Jc Green Obits
Bidevv Evansville In Online Liquid
Lexus Credit Card Login
Wsbtv Fish And Game Report
European Wax Center Toms River Reviews
Craigslist List Albuquerque: Your Ultimate Guide to Buying, Selling, and Finding Everything - First Republic Craigslist
CVS Health’s MinuteClinic Introduces New Virtual Care Offering
Maths Open Ref
417-990-0201
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
1400 Kg To Lb
Diana Lolalytics
Frostbite Blaster
How to Play the G Chord on Guitar: A Comprehensive Guide - Breakthrough Guitar | Online Guitar Lessons
oklahoma city community "puppies" - craigslist
Myfxbook Historical Data
Mckinley rugzak - Mode accessoires kopen? Ruime keuze
RALEY MEDICAL | Oklahoma Department of Rehabilitation Services
Barber Gym Quantico Hours
Gravel Racing
Lcwc 911 Live Incident List Live Status
Brandon Spikes Career Earnings
At Home Hourly Pay
Cabarrus County School Calendar 2024
Avance Primary Care Morrisville
Lyons Hr Prism Login
Dicks Mear Me
8 4 Study Guide And Intervention Trigonometry
Mcoc Black Panther
Sc Pick 3 Past 30 Days Midday
Bf273-11K-Cl
60 Days From August 16
Product Test Drive: Garnier BB Cream vs. Garnier BB Cream For Combo/Oily Skin
2000 Fortnite Symbols
Billings City Landfill Hours
Unbiased Thrive Cat Food Review In 2024 - Cats.com
Duffield Regional Jail Mugshots 2023
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 5597

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.